Kære forældre og elever på LPS

Først en kæmpe tak for jeres store opbakning omkring vores sponsorløb i efteråret  - i forbindelse med Skolernes Motionsløb – TUSIND TAK!!

5.u var den klasse på skolen, som samlet løb længst, derfor var de torsdag den 2. februar hos Red Barnet for at overrække checken, som i alt lød på 36.204 kr.

Det er penge, som udelukkende kommer udsatte børn og unge på Amager til gode i form af koloni, oplevelsesture m.m..

Så endnu engang mange tak for jeres hjælp og opbakning!!

Skolernes Motionsløb

Også i år blev efterårsferien på Lergravsparkens Skole skudt i gang ved deltagelse i Skolernes Motionsløb.

Før selve starten begyndte vi med opvarmning på græsarealet. Opvarmningen stod 8.klasserne for.

Efter en aktiv dag var der traditionen tro juice til eleverne, kaffe til lærerne og æbler til alle.

Mobbestop - Bland dig ikke udenom

4. - 6. klasserne til mobbestoppe-møde "Bland dig ikke udenom".

Mobning er et evigt aktuelt emne, noget vi altid har fokus på her på LPS.

Eleverne kunne løbende under mødet sende anonyme SMS-beskeder, som svar på nogle dilemmaer på film. Der blev i den sammenhæng talt om vigtige emner, og eleverne var gode til at reflektere over mobning fra flere vinkler. Eleverne blev ligeledes gjort opmærksom på, hvad de kan gøre, hvis de selv oplever mobning eller oplever at andre blive mobbet. Den generelle opfordring var - Bland dig ikke udenom!

Skoleskak på LPS

Skak i understøttende undervisning på 4. årgang tegner allerede fra begyndelsen til at blive en stor succes.

Samtlige elever var deltagende og engagerede. Eleverne spillede på flere niveauer, så alle blev udfordret.

Det var en meget stor fornøjelse. Flere elever gav udtryk for, at det var den bedste UUV-time nogensinde.