Skoleindskrivning til 0. klasse til skoleåret 2018/2019 .

Se www.kk.dk/skoleindskrivning. Mandag den 6. november åbner den digitale skoleindskrivning, hvor forældre kan skrive deres barn ind.

Yderligere på https://pasningogskole.kk.dk/skole

Den digitale indskrivning lukkes ved udgangen af uge 50, hvorefter forældre skal kontakte distriktskolen for indskrivning

ONSDAG DEN 15. NOVEMBER ER DER ÅBENT HUS PÅ LERGRAVSPARKENS SKOLE KL. 17 - 18. KOM OG SE SKOLEN OG MØD 0. KLASSELEDERNE.

Københavns bedste skolepatrulje

Lergravsparkens Skole er dette skoleår blevet kåret som og fået prisen for Københavns bedste skolepatrulje 2017.

Patruljen er kåret, fordi de er dybt engagerede i arbejdet og dygtige til at passe på skolens yngste elever, samt at hjælpe dem og deres forældre over vejen i et svært befærdet T-kryds. De gør det med et smil også til evt. sure morgentrafikanter, der må stoppe for dem.

Lergravsparkens Skole er i øvrigt den skole med flest titler på pokalen, -  seks titler i alt .

Stort tillykke til patruljen og deres kontaktlærer René Larsen.

Skolernes Motionsløb

Også i år blev efterårsferien på Lergravsparkens Skole skudt i gang ved deltagelse i Skolernes Motionsløb.

Før selve starten begyndte vi med opvarmning på græsarealet. Opvarmningen stod 8.klasserne for.

Efter en aktiv dag var der traditionen tro juice til eleverne, kaffe til lærerne og æbler til alle.

Mobbestop - Bland dig ikke udenom

4. - 6. klasserne til mobbestoppe-møde "Bland dig ikke udenom".

Mobning er et evigt aktuelt emne, noget vi altid har fokus på her på LPS.

Eleverne kunne løbende under mødet sende anonyme SMS-beskeder, som svar på nogle dilemmaer på film. Der blev i den sammenhæng talt om vigtige emner, og eleverne var gode til at reflektere over mobning fra flere vinkler. Eleverne blev ligeledes gjort opmærksom på, hvad de kan gøre, hvis de selv oplever mobning eller oplever at andre blive mobbet. Den generelle opfordring var - Bland dig ikke udenom!

Skoleskak på LPS

Skak i understøttende undervisning på 4. årgang tegner allerede fra begyndelsen til at blive en stor succes.

Samtlige elever var deltagende og engagerede. Eleverne spillede på flere niveauer, så alle blev udfordret.

Det var en meget stor fornøjelse. Flere elever gav udtryk for, at det var den bedste UUV-time nogensinde.