Skoleindskrivning

INDSKRIVNING TIL 0. KLASSE TIL SKOLEÅRET 2019/2020 (skolestart august 2019).

Den digitale skoleindskrivning åbnede den 5/11 og lukker officielt den 25/11

Jeg skal anmode om de der endnu ikke har indskrevet til skolestart kontakter skolen uagtet man ønsker os eller anden skole/skoleform, udsættelse oa.

Har man spørgsmål omkring mulig optagelse på Lergravsparkens Skole fra den planlagte - endnu ikke byggede Nordøst Amager Skoles distrikt - kan rettes henvendelse til Skoleleder Torben Vorstrup.

Torben Vorstrup

Skolernes Motionsløb

Også i år blev efterårsferien på Lergravsparkens Skole skudt i gang ved deltagelse i Skolernes Motionsløb.

Før selve starten begyndte vi med opvarmning på græsarealet. Opvarmningen stod 8.klasserne for.

Efter en aktiv dag var der traditionen tro juice til eleverne, kaffe til lærerne og æbler til alle.

Københavns bedste skolepatrulje

Lergravsparkens Skole er dette skoleår blevet kåret som og fået prisen for Københavns bedste skolepatrulje 2017.

Patruljen er kåret, fordi de er dybt engagerede i arbejdet og dygtige til at passe på skolens yngste elever, samt at hjælpe dem og deres forældre over vejen i et svært befærdet T-kryds. De gør det med et smil også til evt. sure morgentrafikanter, der må stoppe for dem.

Lergravsparkens Skole er i øvrigt den skole med flest titler på pokalen, -  seks titler i alt .

Stort tillykke til patruljen og deres kontaktlærer René Larsen.